Lezingen

Wist je dat het leven eigenlijk heel simpel is?

Alles goed en wel,… uiteindelijk zijn er slechts twee smaken: liefde… en angst…

Waar angst achter het stuur kruipt, spreekt de liefde niet. Waar liefde achter het stuur zit, rijdt angst rustig mee op de achterbank.

Anna verzorgt lezingen die enerveren. Door samen de ruwe randjes van het leven op te zoeken en daar wat luchtigheid in te brengen, ga je met een opgetogen hart naar huis.

Dus… studenten niet vooruit te branden? Collega’s met een blinde vlek teveel? Kunnen jullie wat lucht en ruimte gebruiken?

Neem contact op met Anna en schudt de boel op!

De Alles is Liefde Lezing

Afgelopen jaar liet ze op 14 februari studenten in Leiden uit volle borst Whitney Houstons ‘The Greatest Love of All’ zingen. Aanvankelijk schoorvoetend, maar na een klein zetje luid, deels vals (maar wat doet dàt ertoe?) en vooral met ontzettend veel plezier!

Zin in een lezing over waarom zelfliefde cultiveren enorm helpend is voor succesvol studeren? Boek de lezing!

De Moed om Tevoorschijn te Komen Lezing

Ze sprak op 4 mei 2018 over de moed om jezelf te dragen en jezelf te laten dragen… juist als je je ‘anders’ voelt… pfoe… over ‘tevoorschijn komen’ gesproken…

De deelnemers kregen opdracht om een ‘pakketje moed’ voor zichzelf te maken met een gekleurd papiertje, een elastiek en een steen naar keuze. Naar huis met een hoogstpersoonlijk pakketje moed voor in je broek- of vestzak om jezelf zonder oordeel onder ogen te kunnen komen.

Behoefte aan zingeving en in een lezing over waar jij moed voor nodig hebt en hoe jij jezelf bij elkaar kunt rapen om die moed op te brengen? Boek de lezing!