Waar je ook zit in jouw loopbaan, soms voel je dat je voor een drempel dreinst… je voelt dat de ruimte, de creativiteit en het moeiteloze spelen ook voor jou is weggelegd, maar hóe die drempel te slechten… pfoe… da’s gewoon niet altijd even helder.

Ik geloof dat we, als ‘het stopt’, veelal onszelf in de weg te staan. Ik geloof dat wanneer jij jezelf kunt toestaan zonder verontschuldigingen jouw hoogste potentieel in te zetten in jouw werk en leven, werken en leven moeiteloos en plezierig wordt, zélfs als het even hartstikke tegenzit.

Ik begeleid jou bij jouw ‘tevoorschijn komen’. Via een combinatie van creatieve oefeningen en gesprekken, ben ik met mijn aandacht bij jou. We onderzoeken samen waar, hoe en wanneer ‘het stroomt’ bij jou.

Voorafgaand aan individuele begeleidingstrajecten nemen we de tijd voor een uitvoerige intake. Daarin ontdekken we of ik voor jou van betekenis kan zijn. Zijn wij ‘een match’ en voel jij je prettig bij mijn begeleiding, dan zetten we in op een traject. Zijn we geen match, dan denk ik met jou mee over wat mogelijk wel bij jou past.

Neem contact op voor een vrijblijvend intake-gesprek.